Voor elke daglichtoplossing
Snelle levering
De beste prijs
Direct naar de webshop >
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Voor elke daglichtoplossing
    Snelle levering
    De beste prijs

    Door Intura, 22 juni 2018

    Voorkom overhitting op je zolderkamer

    Hoe voorkom je ‘s zomers oververhitting in je zolderkamer
    Zomers weer is natuurlijk erg fijn, maar is ook een uitdaging voor een comfortabel binnenklimaat op zolder. Als de zon hoog aan de hemel staat, kan het er al snel erg warm worden onder het schuine dak. Gelukkig kun je hier zelf wat aan doen. Als je de temperatuur in huis aangenaam wilt houden, dan moet je de warme zonnestralen tegenhouden voordat ze de ruit van het dakraam bereiken en naar binnen komen. Het effectiefst is het dan om externe zonwering op je dakraam toe te passen, want gewoon een gordijn dicht doen is meestal niet voldoende.

    Zonwering voor dakramen
    Intura heeft daarom buitenzonweringen voor dakramen, die oververhitting helpen voorkomen en zorgen dat het comfortabele binnenklimaat behouden blijft. Het bijzondere aan onze buitenzonweringen is dat het materiaal transparant is, zodat het niet al het daglicht tegenhoudt. Het vermindert de hitte van de zon tot wel 90%, maar laat nog steeds het daglicht binnen.

    Effectieve warmtewering en verduistering
    Een andere effectieve manier om de warme zonnestralen uit huis te weren is het toepassen van een rolluik op het dakraam. Het Intura rolluik voor dakramen biedt niet alleen tot wel 95% bescherming tegen de hitte, maar zorgt ook voor 100% verduistering. Dus heb je een dakraam in de slaapkamer, dan kun je het rolluik naar beneden doen voor een goede nachtrust in een koele, donkere kamer. Heb je elders in huis een dakraam, dan doe je het rolluik naar beneden wanneer je naar je werk of op vakantie gaat en weer omhoog als je thuiskomt. De kamertemperatuur zal comfortabel zijn en je bent nog steeds in staat om van het daglicht en het uitzicht te genieten, zonder dat het te warm wordt.

    Eenvoudige montage en bediening
    Intura dakramen zijn al in de fabriek voorbereid voor de montage van buitenzonweringen en rolluiken, wat de installatie eenvoudig en veilig maakt. Je kunt het zelfs doen van binnenuit. Alle rolluiken zijn verkrijgbaar met elektrische of zonne-energie aangedreven bediening. De zonweringen zijn eenvoudig handmatig te bedienen.

     

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »