Waarom aannemers kiezen voor Intura

Intura = kwalitatief, duurzaam en eenvoud

Binnen een project zijn er veel overwegingen die invloed kunnen zijn op de keuze voor het juiste dakraam. Intura denkt mee met aannemers en klusbedrijven door een kwalitatief, duurzaam en eenvoudig product te bieden voor een scherpe prijs. Dit betekent een gemakkelijke verwerking, sterke technische eigenschappen en een tevreden eindgebruiker.
 

Tijd = geld

Tijd is geld. Daarom zijn eenvoud en gemak twee belangrijke aspecten van onze producten. Niet alleen in het gebruiksgemak voor de eindgebruiker, maar ook bij het inbouwen door de vakman. Zo garanderen we een snelle en eenvoudige montage, wat direct voordeel oplevert. Daarnaast kunt u met Intura, dankzij de onderbediening, kiezen voor een hoger in plaats van breder dakraam. De daglichtopbrengst is gelijk, maar de montagetijd korter, omdat er geen aanpassing gedaan hoeft te worden in de raveling.
 

Energie besparend en frisse lucht

Het Intura assortiment biedt ook op het gebied van energiebesparing de juiste producten. Dankzij het grotere glasoppervlak krijgt de eindgebruiker met een Intura dakraam standaard méér natuurlijke warmte van de zon binnen. Er is een breed assortiment type beglazingen te kiezen. Ondertussen levert het regelbare ventilatierooster de optimale hoeveelheid verse lucht in de ruimte, hetgeen een gezond binnenklimaat garandeert. Dankzij deze unieke constructie wordt een aanzienlijke warmtebesparing gerealiseerd, met structureel lagere energielasten als gevolg. Zo heeft Intura speciaal een klein dakraam ontwikkeld met geintegreerd gootstuk special voor warme daken met een Uw waarde van slechts 1,4.
 

Onderhoudsvriendelijk en lange garantie

Ook na installatie laat u uw klant graag tevreden achter. Intura producten zijn onderhoudsvriendelijk. Dit betekent makkelijk in onderhoud en voorzien van uitstekende garantievoorwaarden. Doordat onze fabriek al decennia bestaat en Intura nauw is verweven met de productie, is ook de nalevering van onderdelen tot in lengte van jaren gegarandeerd.

Bekijk onze brochures >

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »