Waarom architecten kiezen voor Intura

Architecten kiezen voor daglicht van Intura


Intura - Voor elke daglichtoplossing

 

Hoge kwaliteit en de beste energieprestaties 

Intura producten worden geproduceerd volgens Europese normen en voldoen aan het Nederlands bouwbesluit. Intura werkt samen met haar productpartners continue aan nieuwe innovaties op het gebied van design, energiebesparing en duurzaamheid. Bovendien biedt Intura een volwaardig assortiment daglichtsystemen met vele toepassingen. Geschikt voor woningbouw, appartementen, bedrijfspanden, kantoren, utiliteitsbouw. Van dakraam en lichtkoepel tot glasarchitectuur. Hierdoor zijn onze daglichtproducten naast in huis ook uitstekend professioneel in projecten en instellingen zoals, ziekenhuizen, publieke gebouwen en hotels te gebruiken.


Lucht en licht voor de juiste balans

Ventilatie in een ruimte is primair bepalend voor het binnenklimaat. Intura producten dragen bij aan een optimale hoeveelheid verse lucht in de ruimte, hetgeen een gezond binnenklimaat garandeert. Dankzij het grotere glasoppervlak krijgt de eindgebruiker met een Intura dakraam standaard méér natuurlijke warmte van de zon binnen. Er is een breed assortiment type beglazingen te kiezen. Dankzij deze unieke combinatie van licht en lucht wordt een aanzienlijke warmtebesparing gerealiseerd, met structureel lagere energielasten als gevolg.


Duurzaamheid

Intura dakramen worden door de fabrikanten met wie wij samenwerken op een duurzame wijze vervaardigd en er wordt continue gewerkt aan het realiseren van een zo hoog mogelijke isolatiewaarde. Dit maakt Intura ramen geschikt voor toepassing in zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten waar de eisen met betrekking tot energiebesparing, milieu en geluidsisolatie steeds strenger worden.

Projecten

Neem voor specifieke vragen of projecten direct contact met één van onze daglichtadviseurs via 033-2022082 of [email protected]. Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvende kennismaking of een offerte.


Bekijk alvast onze brochures >

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »