Werken bij InturaOndernemerschap en optimisme staan hoog in het vaandel bij Intura. Elke dag werken onze medewerkers aan duurzame producten en diensten die lucht en lichtvraagstukken van woningen en gebouwen oplossen.

Intura: veelzijdigheid!

Intura B.V. is een familiebedrijf en bestaat uit een compact team van mensen met hart voor de zaak. Vanuit onze vestiging in Hoevelaken vinden onder andere activiteiten plaats op het gebied van Finance, Logistiek, Sales & Marketing en ICT. Intura komt graag in contact met gepassioneerde en getalenteerde mensen die uitdagingen durven aan te gaan, waarbij het resultaat voorop staat!

Komende jaren wil Intura investeren in groei en kennis ten behoeve van innovatieve oplossingen voor de markt. Intura biedt ook mogelijkheden voor stagiaires. Wil jij een uitdaging binnen Intura aangaan, neem dan contact met ons op via [email protected]

Vacatures

- Intura heeft op dit moment geen vacatures -

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »