Klantenservice
Intura staat voor de kwaliteit van haar producten. Niet voor iets geven wij 10 jaar garantie op het dakraam en 20 jaar garantie op het glas. Kies voor de zekerheid en service van Intura dakramen. Heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier hiernaast of bel 033-2022082.


Veelgestelde vragen 

1 Dealers
1.1 Hoe word mijn bedrijf Intura dealer?
Intura is een nieuw merk Dakramen op de Nederlandse markt en is op zoek naar dealers die met ons mee willen groeien? Interesse bel 033-2022082 of stuur een mail naar verkoop@intura.nl voor een nadere kennismaking.
2 Producten
2.1 Waar worden de producten van Intura gefabriceerd?

Intura is een nieuw merk dakramen op de Nederlandse markt, met producten die zich reeds jaren bewezen hebben in veel Europese landen. De producten van Intura worden geproduceerd door OKPOL, al 20 jaar één van Europa’s grootste dakramenfabrikanten, gevestigd in Polen.

2.2 Wat zijn de voordelen van een kunststof dakraam?
ntura biedt een brede collectie onderhoudsvrije kunststof dakramen die ook geschikt zijn voor vochtige ruimten in huis, zoals badkamers en keukens. De ventilatie is in het kozijn geïntegreerd. Een kunststof dakraam van Intura is onderhoudsvriendelijk, waardoor het naast in huis ook uitstekend professioneel in instellingen zoals, ziekenhuizen, recreatieprojecten en hotels te gebruiken is.
3 Garantie
3.1 Hoeveel jaar garantie zit er op de dakramen van Intura?
Intura dakramen hebben 10 jaar volledige fabrieksgarantie op het frame, 20 jaar garantie op de beglazing en 2 jaar garantie op de accessoires. Door onze samenwerking met de gerenommeerde dakramenproducent Okpol, is nalevering van onderdelen tot in lengte van jaren gegarandeerd.
4 Duurzaamheid
4.1 Gebruikt Intura verantwoord hout voor de houten dakramen?
Alle houten dakramen van Intura worden gemaakt van eerste klas geïmpregneerd grenen hout met het FSC keurmerk, hetgeen betekent dat het gebruikte hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.
4.2 Waarom gebruikt Intura geen lood bij de gootstukken?
Intura maakt een bewuste keuze om geen lood te gebruiken tussen gootstuk en dakpan, maar een innovatieve aluminium oplossing. Dit voorkomt vervuiling van de bodem via hemelwaterafvoer. Dit maakt Intura ramen geschikt voor toepassing in zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten waar de milieu eisen steeds strenger worden. 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »