Word Intura dealer!

Intura is op zoek naar nieuwe enthousiaste dealers!

Intura is sinds medio 2015 actief met dakramen op de Nederlandse markt en is op zoek naar gemotiveerde dealers die met ons mee willen groeien. Intura bouwt op meer dan 25 jaar ervaring van één van Europa‘s meest geavanceerde daklichtproducenten. Intura biedt daglichtoplossingen voor hellende en platte daken, zoals dakramen, daglichtsystemen en platdakramen voor woonhuizen, kantoren en bedrijfsruimten. Met kwalitatieve producten, slimme innovaties en duurzame oplossingen behoort Intura tot de top 3 leveranciers van dakramen in Nederland. 

Interesse? Bel 033-2022082 of stuur een mail naar [email protected] voor een nadere kennismaking.
 

Brochure(s), prijzen en levertijden

In onze brochures vindt u een overzicht van onze producten, prijzen en levertijden. U kunt onze brochure hier bekijken en downloaden. Indien u één of meerdere gedrukte brochures  wilt ontvangen, dan kunt telefonisch contact met ons opnemen via 033-2022082 of een mail sturen naar [email protected].

 

Point of sale materiaal

Intura biedt dealers diverse POS materialen en online promotiemiddelen. Wilt u gebruik maken van ons promotiemateriaal, dan kunt telefonisch contact met ons opnemen via 033-2022082 of een mail sturen naar [email protected].

Intura shop voor professionals

De Intura shop voor professionals is uitsluitend toegankelijk voor Intura dealers en Intura specialisten. Heeft u als dealer nog geen inloggegevens ontvangen, maar wilt u wel graag gebruik maken van de Intura shop voor professionals? Neem dan contact op via [email protected].

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »