Over Intura B.V. | Dakramen en daglichtoplossingen

Intura B.V. HoevelakenIntura B.V. is sinds 2015 de distributiepartner van Okpol Dakramen voor de Nederlandse en Belgische markt en sinds 1 januari 2018 partner van de Duitse LAMILUX Heinrich Strunz Group. 

Intura bouwt met deze samenwerkingen op decennia lange ervaring van twee van Europa‘s meest geavanceerde daklichtproducenten. Intura biedt daglichtoplossingen voor hellende en platte daken, zoals dakramen, daglichtsystemen, lichtstraten, glasarchitectuur, lichtkoepels voor woonhuizen, kantoren en bedrijfsruimten. Daarnaast bestaat het Intura assortiment uit vele typen raamdecoratie, zonweringen en rolluiken. Door te zorgen voor daglicht en frisse lucht kunnen deze producten naast wooncomfort, tevens een bijdrage leveren aan het terugdringen van het energieverbruik. 


Vol ambitie

Intura bouwt sinds haar oprichting in 2015 snel aan een vaste positie als betrouwbare partner van de bouw in Nederland en België. Niet voor niets behoren wij nu al tot de top drie distributeurs van Nederland en België. Intura heeft gekozen voor een samenwerking met een kwalitatieve Europese producent. Ook voldoen onze producten aan alle keuringen en certificaten, zoals deze in Europa en in het bijzonder in Nederland, België en Duitsland gelden. Het gehele assortiment wordt op de Nederlandse en Belgische markt aangeboden en geserviced onder de naam Intura.

Intura is dan wel de jongste daglichtspecialist, maar doet zeker niet onder voor de ‘grote’. Minimaal de beste kwaliteit, dat een duurzame oplossing biedt voor een betere prijs! Dit is ons dagelijkse motto waarmee we bij willen dragen aan een aangename leefomgeving onder de Nederlandse en Belgische daken.


Familiebedrijf Intura werkt samen met familiebedrijven

Intura is een Nederlands familiebedrijf en wordt geleid door de broers Han de Bree en Joost de Bree. Ook onze Duitse partner LAMILUX en Poolse partner Okpol zijn echte familiebedrijven. Intura gelooft in de kracht van deze familiebedrijven. Wij hebben samen een sterk verantwoordelijkheidsgevoel voor onze klanten, medewerkers, het milieu en de samenleving. Dit laten we elke dag zien door goede producten en service te verlenen en daadwerkelijk te investeren in duurzame innovatieve producten en de toekomst.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »