Over Intura B.V. | Dakramen en daglichtoplossingen

Intura B.V. HoevelakenIntura B.V. is sinds 2015 de distributiepartner van daglichtproducten voor de Nederlandse en Belgische markt. 

Intura bouwt met deze samenwerking op decennia lange ervaring van Europa's innovatieve daklichtproducent. Intura biedt daglichtoplossingen voor hellende en platte daken, zoals dakramen, platdakramen, daglichtsystemen en vlakke lichtkoepels voor woonhuizen, kantoren en bedrijfsruimten. Daarnaast bestaat het Intura assortiment uit vele typen raamdecoratie, zonweringen en rolluiken. Door te zorgen voor daglicht en frisse lucht kunnen deze producten naast wooncomfort, tevens een bijdrage leveren aan het terugdringen van het energieverbruik. 


Vol ambitie

Intura bouwt sinds haar oprichting in 2015 snel aan een vaste positie als betrouwbare partner van de bouw in Nederland en België. Niet voor niets behoren wij nu al tot de top drie distributeurs van Nederland en België. Intura heeft gekozen voor een samenwerking met een kwalitatieve Europese producent. Ook voldoen onze producten aan alle keuringen en certificaten, zoals deze in Europa en in het bijzonder in Nederland, België en Duitsland gelden. Het gehele assortiment wordt op de Nederlandse en Belgische markt aangeboden en geserviced onder de naam Intura.

Intura is dan misschien wel de jongste daglichtspecialist, maar doet zeker niet onder voor de ‘grote’. Minimaal de beste kwaliteit, dat een duurzame oplossing biedt voor een betere prijs! Dit is ons dagelijkse motto waarmee we bij willen dragen aan een aangename leefomgeving onder de Nederlandse en Belgische daken.

Met een sterk gevoel van verantwoordelijkheid voor onze klanten, medewerkers, het milieu en de samenleving, werken we met ons team dagelijks met veel plezier aan het leveren van kwalitatieve producten, het verlenen van optimale service en aan duurzame innovatieve producten voor de toekomst.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »