Voor elke daglichtoplossing
Snelle levering
Gratis verzending vanaf € 175,-
Direct naar de webshop >
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Voor elke daglichtoplossing
  Snelle levering
  Gratis verzending vanaf € 175,-

  Door Intura, 8 april 2024

  Intura neemt Tube4sun over

  Intura breidt aanbod uit door overname Tube4Sun daglichtbuizen

  Nijkerk 9 april 2024 – Intura daglichtoplossingen, de toonaangevende leverancier van innovatieve daglichtsystemen, kondigt met gepaste trots de overname aan van Tube4Sun (Daylight Company), een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van hoogwaardige daglichtbuizen. Deze strategische overname markeert een belangrijke stap in de groeistrategie van Intura en onderstreept het commitment aan duurzame en energie-efficiënte daglichtoplossingen. De nieuwe serie Intura daglichtproducten worden op de markt gebracht onder de naam: Intura SunTube.

  De komende periode richt Intura zich op de rebranding en de doorontwikkeling van het product. Intura SunTube daglichtbuizen voor het platte en het hellende dak hebben als belangrijk voordeel ten opzichte van andere vergelijkbare producten in de markt een koepel van kristalglas. De koepel is zelfreinigend, vergeeld niet en algen of vuil zullen niet aanhechten waardoor er geen lichtverlies zal zijn in de loop van de jaren. Ook biedt de kristalkoepel een betere weerstand tegen brandoverslag. Bovendien zijn de basissets uit te breiden met Ecopower isolatielementen met HR++ of triple glas HR+++. Deze daglichtbron is geschikt voor zowel woningen als voor de utiliteitsbouw (zoals kantoren, scholen en bedrijfshallen).

  Bekijk hier het actuele productaanbod >>>

  Belangrijke mijlpaal
  "Deze overname is een belangrijke mijlpaal voor Intura en ondersteunt onze visie om een belangrijke speler te zijn in duurzame daglichtoplossingen," zegt Joost de Bree, mede-oprichter van Intura. "Met de toevoeging van de SunTube productlijn en technologieën kunnen we ons aanbod verder uitbreiden en onze klanten voorzien van de meest geavanceerde daglichtoplossingen op de markt. We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat we hebben gekregen van de grondlegger van Daylight Company, Gerwin van Olst, om zijn werk voort te zetten. De door hem opgedane kennis en ervaring zullen van belang zijn voor de toekomstige groei en innovatie." De overname is per direct effectief en beide bedrijven werken nauw samen om een soepele integratie te garanderen voor klanten en partners. De productie en warehousing zijn reeds overgeplaatst naar Intura in Nijkerk.

  Intura SunTube 

  Overname Tube4Sun
  Tube4Sun staat bekend om zijn geavanceerde technologieën op het gebied van natuurlijke verlichting met behulp van daglichtbuizen, waarmee woningen, kantoren en bedrijfspanden voorzien kunnen worden van daglicht zonder de energiekosten die traditionele verlichting met zich meebrengt. Door deze overname combineert Intura daglichtoplossingen haar uitgebreide expertise en innovatieve productaanbod met de unieke technologieën en het deskundige team van Tube4Sun.

  De overname biedt aanzienlijke voordelen voor klanten en partners van beide bedrijven. Het gecombineerde productaanbod leidt tot een breder scala aan daglichtoplossingen, allen ontworpen om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten. Daarnaast zal de overname de ontwikkeling van nieuwe technologieën versnellen, waardoor nog efficiëntere en duurzamere oplossingen op de markt gebracht kunnen worden.

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »