Kunststof dakraam

Intura dakramen kunststof

Intura biedt een brede collectie onderhoudsvrije kunststof dakramen die ook geschikt zijn voor vochtige ruimten in huis, zoals badkamers en keukens. De ventilatie is in het kozijn van het kunststof dakraam geïntegreerd. Een kunststof dakraam van Intura is onderhoudsvriendelijk, waardoor het naast in huis ook uitstekend professioneel in instellingen zoals, ziekenhuizen en hotels te gebruiken is. Kunststof dakramen van Intura zijn verkrijgbaar met een Uw waarde vanaf 0,78 W/M²K en zijn voorzien van een handgreep met slot en micro ventilatiestand.

Dakramen met triple glas (HR +++)

 

Dakraam tuimel met triple glas Intura IGOV N22

Intura tuimeldakraam IGOV N22

Super energiezuinig kunststof dakraam Intura IGOV N22 met triple glas

Het kunststof dakraam Intura IGOV N22 is standaard uitgerust met HR +++ triple glas (2 keer gehard) voorzien van een dubbele lage emissie coating, warme glasafstandshouders en gevuld met argon gas. Deze elementen zorgen ervoor dat dit dakraam een lage U-waarde van 0,8 W/m2K heeft. Bovendien heeft u 10 jaar garantie op het frame en 10 jaar garantie op het glas, inclusief hagelschade.

Het NEO VENT systeem, het regelbare geïntegreerde ventilatierooster in het kunststof dakraam van Intura, zorgt voor een juiste continue stroom van frisse lucht.

Dakraam Intura IGOV N22 is nu ook verkrijgbaar met zonwerend glas.

   

Intura kunststof uitzetdakraam IGK

Intura uitzetdakraam IGKV N22 met triple glas HR+++

Ongekend vrij uitzicht met uitzetdakraam Intura IGKV N22 - triple glas

Het moderne uitzetdakraam Intura IGKV N22 biedt vrij uitzicht door dat het dakraam volledig open kan en aan de bovenzijde scharniert. Bovendien bestaat de mogelijkheid heeft het raam volledig te kantelen tot 180º voor ventilatie of het schoonmaken van het glas aan de buitenzijde. De extra gasveren vergemakkelijken het openen van het raam. Voor dakhellingen van 15 tot 65°.

Dit dakraam is standaard uitgerust met zelfreinigend gehard dubbel glas HR++ en voorzien van een lage emissie coating, warme glasafstandshouder en is gevuld met argon gas. Deze elementen zorgen ervoor dat dit dakraam een U-waarde van 0,86 W/m2K heeft. Bovendien heeft u 10 jaar garantie op het frame en op het glas, inclusief hagelschade. Het NEO Vent systeem, het geïntegreerde ventilatierooster in het dakraam, zorgt voor een continue stroom van frisse lucht.

Dit uitzetdakraam is ook verkrijgbaar met zonwerend glas(HR+++). 

 

 

Dakramen met dubbel glas HR++

 

Intura tuimeldakraam VGO E2

Geïsoleerd dakraam Intura VGO E2 met kunststof profiel voor elk budget.

Het kunststof dakraam Intura VGO E2 is standaard uitgerust met HR ++ glas en voorzien van een lage emissie coating, warme glasafstandshouder en gevuld met argon gas. Deze elementen zorgen ervoor dat dit dakraam een U-waarde van 1,4 W/m2K heeft.

Bovendien heeft u 10 jaar garantie op het frame en 10 jaar garantie op het glas, inclusief hagelschade. Het NEO AIR systeem, het geïntegreerde ventilatierooster in het kunststof dakraam van Intura, zorgt voor een continue stroom van frisse lucht. 

Intura dakraam verhoogde tuimelaar VGH E3

Intura dakraam verhoogde tuimelas VGH E3

Meer uitzicht met dakraam Intura VGH E3 met verhoogde tuimelas

Het schanier van dit moderne dakraam Intura VGH E3 is geplaatst op driekwart van de framehoogte. Dit biedt de mogelijkheid het raam te kantelen tot 180º voor ventilatie of het schoonmaken van het glas aan de buitenzijde. De extra gasveren vergemakkelijken het openen van het raam.

Dit dakraam is standaard uitgerust met zelfreinigend gehard dubbel glas HR++ en voorzien van een lage emissie coating, warme glasafstandshouder en is gevuld met argon gas. Deze elementen zorgen ervoor dat dit dakraam een U-waarde van 1,4 W/m2K heeft. U krijgt 10 jaar garantie op het frame en op het glas, inclusief hagelschade. Het NEO AIR systeem, het geïntegreerde ventilatierooster in het dakraam, zorgt voor een continue stroom van frisse lucht. 

   

 

Kies voor een kunststof dakraam van Intura

Kijk in onze webshop naar de volledige collectie kunststof dakramen van Intura.

 

Intura brochure download   Intura contact
Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »