Professionals

Intura IGKIntura is ruim vijf jaar actief op de Nederlandse markt met daglichtproducten als dakramen, platdakramen en kunststof kozijnen die zich reeds jaren bewezen hebben in vele Europese landen. De producten van Intura worden geproduceerd door één van Europa’s grootste daglichtfabrikanten.

Breed assortiment met 10 jaar garantie

Intura biedt een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige dakramen en aanvullende producten. Kleine dakramen, kunststof dakramen, platdakramen, kunstoog kozijnen en deuren en alle benodigde accessoires. Intura biedt standaard 10 jaar garantie op haar dakramen, 10 jaar de beglazing* en 2 jaar garantie op de accessoires.
*uitgezonderd breukschade


Hoogwaardige producten

Intura producten worden geproduceerd volgens Europese normen en voldoen aan het Nederlands bouwbesluit. Intura werkt continue aan nieuwe innovaties op het gebied van design, energiebesparing en duurzaamheid.

 

Duurzaamheid

Intura Dakramen worden op duurzame wijze vervaardigd en er wordt continue gewerkt aan het realiseren van een zo hoog mogelijke isolatiewaarde. Dit maakt Intura ramen geschikt voor toepassing in zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten waar de eisen met betrekking tot energiebesparing, milieu en geluidsisolatie steeds strenger worden. Zo maakt Intura een bewuste keuze om geen lood te gebruiken tussen gootstuk en dakpan, maar een innovatieve aluminium oplossing, de circulaire loodvervanger Leadax of EPDM. Dit voorkomt vervuiling van de bodem via hemelwaterafvoer. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »