Voor elke daglichtoplossing
Snelle levering
Gratis verzending vanaf € 175,-
Direct naar de webshop >
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Voor elke daglichtoplossing
  Snelle levering
  Gratis verzending vanaf € 175,-

  Door Intura, 1 juli 2024

  Maatwerk lichtstraten verduurzaming van gebouwen

  Verduurzaam uw gebouw met maatwerk lichtstraten van Intura

  In de moderne wereld van nieuwbouw architectuur en renovatie groeit de vraag naar efficiënte en esthetisch verantwoorde oplossingen voor lichtstraten in gebouwen zoals zorginstellingen, scholen en kantoren. Intura biedt op maat gemaakte oplossingen met HR++ glas of triple glas, die niet alleen verouderde kunststof lichtstraten vervangen, maar ook bijdragen aan energiebesparing en comfortverbetering binnen deze gebouwen.

  De voordelen van maatwerk lichtstraten met HR++ of triple glas HR+++

  Het vervangen van verouderde kunststof lichtstraten door hoogwaardig geïsoleerd HR++ glas of triple glas HR+++ biedt diverse voordelen:

  1. Verbeterde isolatie 
   HR++ glas en triple glas staan bekend om hun uitstekende thermische isolatie-eigenschappen. Dit resulteert in minder warmteverlies tijdens koude maanden en vermindert de noodzaak voor intensief gebruik van verwarmingssystemen. Voor gebouwen zoals zorginstellingen, scholen en kantoren is dit niet alleen comfortabeler voor de bewoners en gebruikers, maar draagt het ook bij aan lagere energiekosten en een verlaagde CO2-voetafdruk.

  2. Esthetische verbetering 
   Naast energie-efficiëntie bieden moderne lichtstraten met HR++ glas of triple glas een esthetische upgrade ten opzichte van verouderde kunststof lichtstraten. Ze laten meer natuurlijk licht binnen, wat zorgt voor een heldere en aangename binnenruimte. Dit is vooral belangrijk voor omgevingen zoals scholen en kantoren, waar een goede lichtkwaliteit de productiviteit en het welzijn van mensen kan verbeteren.

  3. Regelgeving en Energielabel C
   Voor kantoren en bedrijfsgebouwen is het voldoen aan de energieprestatie-eisen cruciaal. Per 1 januari 2023 moeten kantoorgebouwen in Nederland minimaal voldoen aan energielabel C. Dit houdt in dat gebouweigenaren moeten investeren in energiebesparende maatregelen, waaronder verbeterde isolatie van lichtstraten. Daglichtoplossingen van Intura kunnen direct bijdragen aan het behalen van deze vereisten.

  Kies voor een maatwerk en creëer uw ideale daglichtoplossing

  Bij Intura is ieder project speciaal, maar vinden we maatwerk extra mooi. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij advies op maat bieden voor elk project. Of het nu gaat om het vervangen van verouderde lichtstraten in een zorginstelling, school of kantoor, Intura biedt hoogwaardige oplossingen die voldoen aan de moderne eisen van energie-efficiëntie, esthetiek en comfort.

  Technische tekening maatwerk lichtstraat

  Samen met de klant maken we voor elke gewenste lichtstraat een plan op maat

  Investeer vandaag nog in maatwerk lichtstraten met HR++ glas of triple glas HR+++ van Intura voor een slimme keuze die niet alleen energiebesparing en verbeterde binnenmilieu oplevert, maar ook de waarde van uw vastgoed verhoogt.

  Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe onze oplossingen kunnen bijdragen aan uw specifieke behoeften.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »