Ventilatie op zolder

Ventilatie op zolder

Een goede ventilatie van uw huis is van essentieel belang voor uw gezondheid; frisse lucht doet iedereen goed. Maar het is ook goed voor uw huis. Een continue doorstroom van verse lucht voorkomt vochtplekken en schimmels. Ook op zolder. Het NEO AIR system, het geïntegreerde ventilatierooster op een Intura dakraam, zorgt voor een juiste continue stroom van frisse lucht wanneer het dakraam is gesloten.

Hiermee levert het regelbare ventilatierooster van het Intura dakraam de optimale hoeveelheid verse lucht in de ruimte, hetgeen een gezond binnenklimaat oplevert.

Af en toe het raam open, dat is toch voldoende?

Veel mensen denken dat het openzetten van een raam voor een paar uurtjes wel genoeg is. TNO-onderzoek heeft echter aangetoond dat het effect hiervan op de luchtkwaliteit snel verdwenen is. Zelfs al een halfuur na het sluiten van het raam. Verwar daarom het tijdelijk luchten van uw huis dus niet met ventileren. Want ventileren doe je 24 uur per dag.

Een prettige plek om te verblijven

Een dakraam van Intura, voorzien van het NEO AIR ventilatiesysteem voorziet een zolder of bovenverdieping niet alleen van meer ruimte en licht, maar ook van een continue gepaste luchttoevoer. Denkt u eens aan de mogelijkheden voor de zolder als prettige plek om te verblijven. Een heerlijke slaapkamer, thuiskantoor of hobbyruimte. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »