Voor elke daglichtoplossing
Snelle levering
De beste prijs
Direct naar de webshop >
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Voor elke daglichtoplossing
    Snelle levering
    De beste prijs

    Door Intura daglichtoplossingen, 13 maart 2023

    Toegang tot het platte dak dak

    Steeds meer woningen en gebouwen in Nederland worden voorzien van een plat dak. Handig, want aan een plat dak kun je verschillende extra functies toevoegen zoals een heerlijk dakterras, een opstelling met zonnepanelen of bijvoorbeeld als plek voor de buitenunit van een warmtepomp.

    Intura biedt daktoetredingen in 7 formaten oplopend van daksparingen van 60x60cm tot 100x150cm als veilige daktoegang. Je kunt een daktoetreding veilig naar het dak met zowel een vaste trap als bijvoorbeeld een luikladder, mede afhankelijk van het formaat en de ruimte die je hebt.

    Dakterras
    Een van de veelgevraagde functies van een Intura daktoetreding is toegang tot het dakterras. De manueel te openen daktoetredingen zijn in verschillende standen te openen, oplopend tot 87 graden. Ook is er keuze uit regulier HR++ glas (type Intura PGM A1) of warmtewerend glas ook wel zonwerend glas genoemd (type Intura PGM A9).  

    Inspectieluik voor onderhoud
    Daktoegang voor onderhoud van zonnepanelen is een belangrijk aspect van het hebben van een zonne-energiesysteem op uw dak. Omdat zonnepanelen op het dak zijn geïnstalleerd, kan het nodig zijn om ze af en toe schoon te maken, te inspecteren of te repareren. Om dit veilig en effectief te doen, moet er een gemakkelijke en veilige toegang tot het dak worden gecreëerd.

    Naast de toegang tot het dak voor onderhoud van zonnepanelen, kan het ook nodig zijn om toegang te hebben tot het dak voor onderhoud van een warmtepomp. Warmtepompen zijn een populaire vorm van duurzame verwarming en koeling van huizen en gebouwen. Ze zijn vaak geïnstalleerd op het dak. Met een platdakraam van Intura voor daktoetreding creëert u een veilig daktoegang en heeft u tevens profijt van extra daglicht via uw dak.

    Over de Intura PGM A1
    De Intura PGM A1 is een type daktoetreding dat speciaal is ontworpen voor platte daken en daken met een lichte helling (tussen de 2 en de 15 graden). Dit type daktoetreding biedt een veilige en betrouwbare manier om toegang te krijgen tot het dak voor onderhouds- en inspectiewerkzaamheden.

    De Intura PGM A1 is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen en is ontworpen om bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden. Het heeft een geïntegreerde dakopstand, wat betekent dat het zonder extra bevestigingsmiddelen op het dak kan worden geplaatst. Dit maakt de installatie eenvoudig en snel.

    De daktoetreding heeft een scharnierend luik dat gemakkelijk kan worden geopend en gesloten. Het luik is voorzien van een gasveer die het luik opent en op zijn plaats houdt tijdens het gebruik. Dit zorgt voor een veilige en stabiele toegang tot het dak.

     

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »