Voor elke daglichtoplossing
Snelle levering
Gratis verzending vanaf € 175,-
Direct naar de webshop >
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Voor elke daglichtoplossing
  Snelle levering
  Gratis verzending vanaf € 175,-

  Door Intura, 30 september 2022

  Energie besparen voor Vereniging van Eigenaren met isolerende kunststof kozijnen

  Willen u en uw medebewoners de energiekosten verlagen en geen periodiek schilderwerk meer? Er zijn nu subsidies en een gunstige financiering voor het nemen van energiebesparende maatregelen voor VvE's zoals het plaatsen van isolerende kozijnen met HR++ of HR+++ beglazing.  Energiebesparende maatregelen leveren comfort op én ook een financieel voordeel.

   

  Renovatie mogelijk door leningen en subsidies

  Wilt u als Vereniging van Eigenaren (VvE) energie besparen in uw gebouw en appartement(en)? Vraag dan de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) aan. Dit doet u bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland RVO.nl. Deze subsidie is bestemd voor VvE’s, woonverenigingen en wooncoöperaties. Het aanbrengen van kunststof kozijnen en puien met triple glas kan wel tot € 150 per m2 subsidie opleveren. 

  De VvE kan subsidie aanvragen voor energieadvies door een gecertificeerde energieprestatieadviseur, eventueel in combinatie met procesbegeleiding en/of een meerjarenonderhoudsplan (MJOP); energiebesparende maatregelen, waaronder isolatiemaatregelen of een samenhangend 'zeer energiezuinig pakket'. Daarnaast verstrekt het Nationaal Energiebespaarfonds voor de verduurzaming van VvE’s laagrentende leningen in de vorm van een Energiebespaarlening.

  Lees hier het inspirerende verhaal van de renovatie van Park Boswijk in Doorn (rvo.nl).

   

  Intura helpt VvE's energie besparen

  Download brochure

  In samenspraak met uw energie-adviseur, aannemer en/of VvE bestuur helpen wij VvE's de juiste renovatie keuze te maken bij het vervangen van  kozijnen en deuren voor goed geïsoleerde kunststof kozijnen met HR++ of triple HR+++ beglazing. 

  Neem voor specifieke vragen of projecten direct contact met één van onze daglichtadviseurs via 033-2022082 of [email protected].

  Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvende kennismaking of een offerte. U kunt op afspraak uiteraard ook onze showroom bezoeken.

  Brochure kunststof kozijnen en deuren
    

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »