Nieuws van Intura

Voorkom overhitting op je zolderkamer

Voorkom overhitting op je zolderkamer

Zomers weer is natuurlijk erg fijn, maar is ook een uitdaging voor een comfortabel binnenklimaat op zolder. Als de zon hoog aan de hemel staat, kan het er al snel erg warm worden. Gelukkig kun je hier zelf wat aan doen. Als je de temperatuur in huis aangenaam wilt houden, dan moet je de warme zonnestralen tegenhouden voordat ze de ruit bereiken en naar binnen komen. Het effectiefst is het dan om externe zonwering toe te passen, want gewoon een gordijn dicht doen is niet voldoende.

Ventilatie op zolder

Ventilatie op zolder

Een goede ventilatie van uw huis is van essentieel belang voor uw gezondheid; frisse lucht doet iedereen goed. Maar het is ook goed voor uw huis. Een continue doorstroom van verse lucht voorkomt vochtplekken en schimmels. Ook op zolder. Het NEO AIR system, het geïntegreerde ventilatierooster op een Intura dakraam, zorgt voor een juiste continue stroom van frisse lucht wanneer het dakraam is gesloten.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »