Voor elke daglichtoplossing
Snelle levering
Gratis verzending vanaf € 175,-
Direct naar de webshop >
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Voor elke daglichtoplossing
    Snelle levering
    Gratis verzending vanaf € 175,-

    Door Intura, 22 juni 2022

    Jouw oude dakraam vervangen? Snel doen! Het kan je veel besparen èn opleveren.

    Hoe eerder, hoe beter

    Waarschijnlijk gaat het vervangen van een dakvenster sneller dan je denkt. Een dakraam is door een vakman van binnenuit al in vier uur te vervangen. Deze klus kan dus bij mooi weer, maar zelfs ook tussen de buien door in zomer en winter prima worden uitgevoerd. Intura levert dakramen in 14 standaard formaten. Daardoor kunnen je oude dakramen van andere merken eenvoudig vervangen voor een kwalitatief kunststof dakraam van Intura dakraam en kan de binnen afwerking gewoon blijven zoals 'ie is. Wil je weten welke maat/type jouw raam het beste kan vervangen? Neem dan contact met ons op.


    Extra voordelen van een Intura dakraam

    Een nieuw dakraam levert je veel voordelen op. Wat dacht je bijvoorbeeld van een betere ventilatie? Intura dakramen beschikken standaard over een natuurlijke ventilatiestand en een regelbaar ventilatierooster. Daarnaast zorgt een dakraam voor betere, natuurlijke verlichting van de ruimte, omdat het glasoppervlakte van een nieuwe dakramen groter is geworden. Dit betekent dat je bijna 20% meer daglicht opbrengst hebt per raam. Dit is niet alleen goed voor de energierekening, maar ook voor jouw humeur. Ligt het dak op de warme kant van jouw huis? Dan kun je kiezen voor dakraam met zonwerend glas. Dit speciale glas zorgt er voor dat op warme dagen, de warmte die door het raam naar binnen komt tot wel 60% wordt tegengehouden.


    Slim kiezen

    Als je kiest voor een Intura dakraam is het profiel van het raam aan de binnenzijde lekker wit, waterbestendig en eenvioudig schoon te houden. Door het kunststof profiel hoef je het raam nooit te schilderen en blijft het er altijd goed uit zien. Daarnaast krijg je standaard 10 jaar garantie op het raam en 20 jaar op het glas. Intura biedt trendy accessoires zoals plissé gordijnen, verduisterende rolgordijnen in diverse kleuren en bijvoorbeeld buitenzonwering of elektrische rolluiken. Bovendien kun je kiezen voor een dakraam met dubbelglas (HR++) of triple glas (HR+++).


    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »