Kunststof tuimel dakraam IGOV N22, triple glas zonwerend, ventilatie, onderhoudsarm, Uw = 0,8 W/m2K

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 3-4 weken

Prijzen zijn inclusief 21% btw


Super energiezuinig kunststof dakraam IGOV N22 met triple glas zonwerend (62/34)

Ventilatie in een ruimte is primair bepalend voor wooncomfort. Dit kunststof IGOV I22 dakraam is standaard uitgerust met HR +++ triple glas zonwerend (2 keer gehard) voorzien van een dubbele lage emissie coating, warme glasafstandshouders en gevuld met argon gas. Deze elementen zorgen ervoor dat dit dakraam een lage U-waarde van 0,8 W/m2K heeft.

Het triple glas is tevens zonwerend en hiermee speciaal ontworpen om wel het licht, maar niet de warmte van de zon toe te laten in uw huis. Dit kan prettig zijn voor slaapkamers en ruimten waar de zon dagelijks op het dak schijnt en de temperatuur dus snel kan oplopen. 

Het NEO VENT systeem, het regelbare geïntegreerde ventilatierooster in het kunststof dakraam van Intura, zorgt voor een juiste continue stroom van frisse lucht wanneer het dakraam is gesloten. Het handvat met een slot voorkomt onbedoelde opening van het dakraam en biedt tevens een micro ventilatiestand.Bovendien heeft u 10 jaar garantie op het frame en 10 jaar garantie op het glas, inclusief hagelschade.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »