Voor elke daglichtoplossing
Snelle levering
Gratis verzending vanaf € 175,-
Direct naar de webshop >
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Voor elke daglichtoplossing
    Snelle levering
    Gratis verzending vanaf € 175,-

    Door Intura, 20 juni 2023

    Intura platdakramen in Parc Maasresidence Thorn

    In het hart van het Midden-Limburgse recreatiegebied ligt Parc Maasresidence Thorn. Een schitterend nieuw recreatiepark met kwalitatieve vakantiewoningen en appartementen.

    Intura mocht in opdracht van bouwbedrijf Van Wijnen platdakramen leveren als extra daglichtvoorziening via het dak. De platdakramen van Intura bieden naast veel wooncomfort uitstekende isolatiewaarden en dragen bij aan een gezond binnenklimaat.

    Maasresidence Thorn is een betoverend vakantiepark gelegen in het pittoreske dorpje Thorn, in het zuiden van Nederland. Met zijn schilderachtige omgeving en hoogwaardige voorzieningen is Maasresidence Thorn de perfecte bestemming voor vakantiegangers die op zoek zijn naar ontspanning, rust en de mogelijkheid om de prachtige omgeving te verkennen. De accommodaties zijn stijlvol ingericht en uitgerust met moderne voorzieningen, waaronder volledig uitgeruste keukens, comfortabele slaapkamers en ruime woonruimtes met o.a. daglicht van Intura. 

    Intura platdakramen in Maasresidence Thorn

     

     

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »