Voor elke daglichtoplossing
Snelle levering
De beste prijs
Direct naar de webshop >
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Voor elke daglichtoplossing
    Snelle levering
    De beste prijs

    Door Intura daglichtoplossingen, 5 februari 2023

    Intura introduceert twee innovatieve daglichtproducten op de Bouwbeurs 2023

    Intura presenteert tijdens de Bouwbeurs 2023 op stand 11.C028 haar twee nieuwste daglichtinnovaties; 4-pans dakraam Intura Vista Triple 50x62 en het nieuwe elektrische te openen platdakraam PGC A1 en B1 Wi-Fi. Maak kennis van 6 t/m 10 februari a.s. kennis met onze nieuwste en stijlvolle daglichtoplossingen die bijdragen aan een prettig binnenklimaat en beschikken over zeer goede isolatiewaarden.

    Intura Vista Triple 50x62 

    Intura introduceert tijdens de Bouwbeurs 2023 het nieuwe revolutionaire kleine dakraam Intura Vista TRIPLE 50x62. Het eerste echte stijlvolle kleine dakraam voor op de Nederlandse daken met een uniek glasdesign. Bovendien behoort dit dakraam tot de categorie met de beste isolatiewaarden in de markt t.o.v. zijn kleine concurrenten. Door het triple glas (Ug = 0,5 W/m2K | HR+++) en het slimme design is het raam zowel geschikt voor nieuwbouw als renovatie. Bovendien ben je met het vaste indekdeel met epdm slab gegarandeerd van een supersnelle en eenvoudige installatie. Bekijk hier alle specificaties. Klein dakraam Intura Vista triple 50x62cm is leverbaar vanaf dit voorjaar 2023.

    Intura PGC A1 of B1 Wi-Fi

    Het populaire elektrisch ventilerende platdakraam Intura PGC Wi-fi stijgt dit voorjaar naar het volgende level platdakramen. Deze 2.0 versie met standaard HR++ glas geeft de vrijheid om jouw platdakraam te bedienen waar je ook bent door middel van de W-Fi verbinding in huis. Met behulp van de Blebox app open en sluit je het raam, programmeer je wanneer jouw ruimte geventileerd moet worden en schakel je de regensensor aan of uit. Bovendien is het mogelijk de vernieuwde PGC niet alleen met HR++ glas of zonwerend glas uit voeren, maar is deze nu ook beschikbaar met triple glas HR+++ (Uw=0,92W/m2K). Bekijk alle specificaties hier. Naast de bediening via de app, wordt er standaard ook gewoon een 'ouderwetse', maar modern ogende afstandsbediening meegeleverd.

    Nieuw platdakraam Intura PGC A1 Wi-Fi bedienbaar met app

    Stijlvolle en voordelige daglichtoplossingen voor het platte en hellende dak

    Daglichtspecialist Intura verwelkomt u tijdens de Bouwbeurs 2023 graag op stand 11.C028 in de Jaarbeurs in Utrecht. Hier presenteren wij onze brede range met geïsoleerde daglichtproducten voor het platte dak en hellende dak zoals vaste (plat)dakramen, elektrische ventilerende platdakramen en daktoetredingen met HR++ glas. Bestel hier uw gratis entreekaarten voor de Bouwbeurs 2023.

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »