CE-markering producten Intura

Sinds 1 juli 2013 is de nieuwe Construction Products Regulation (CPR) van kracht. Deze verordering van de Europese Commissie (EU nr 305/2011) is onder andere bedoeld om de traceerbaarheid, transparantie en betrouwbaarheid van CE-markering op bouwproducten door de hele bouwketen te verbeteren. Volgens de CPR-richtlijn moet een elk wie bouwmaterialen produceert, importeert of verhandelt die aan de geharmoniseerde Europese technische specificaties voldoen, steeds een prestatieverklaring (Declaration of Performance oftewel DoP) met CE-markering toevoegen aan de verkochte goederen. Uit deze DoP wordt meer informatie verstrekt over de prestatie van het product in relatie tot het beoogde gebruik ervan. 

De producten van Intura worden geproduceerd door OKPOL Sp. z o.o. in Polen en zodoende op de naam van deze producent gecertificeerd. U kunt deze certificeringen bij ons opvragen.

De volgende producten uit het assortiment van Intura behoeven geen prestatieverklaring (DoP):

  • Binnen- en buitenzonweringen
  • Gootstukken
  • Montagetoebehoren van dakramen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »