Brochures Intura platdakramen, dakramen en kunststof kozijnen

Download hieronder de webversie van onze brochures, inclusief consumentenprijzen. Op verzoek kunnen wij u één of meerdere exemplaren toesturen of kunt u op afspraak terecht in onze showroom in Hoevelaken.

Brochure platdakramen   Brochure dakramen       Brochure kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien
Brochure Intura platdakramen augustus 2020
  Cover brochure Intura dakramen - aug 2020
  Brochure kozijnen, deuren en schuifpuien
   
Brochure per 13-7-2021              


Bezoek onze showroom - uitsluitend op afspraak

U bent nog steeds van harte welkom in onze showroom in Hoevelaken. Vanwege het Coronavirus hebben wij echter wel een aantal preventieve maatregelen om besmettingen te voorkomen. De gezondheid en veiligheid van onze klanten, medewerkers en relaties hebben voor ons altijd de hoogste prioriteit.

We willen u van harte welkom heten maar i.v.m. uw en onze veiligheid kunnen wij alleen helpen als u een afspraak gemaakt heeft. Dit om te voorkomen dat we met teveel mensen in onze showroom tegelijk aanwezig zijn waardoor wij niet kunnen voldoen aan de veiligheidsrichtlijnen.

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens. Onze medewerkers plannen graag een afspraak met u in zolang er geen andere richtlijnen vanuit de overheid komen.


Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?

Onze medewerkers geven u geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis. 
In al onze showrooms bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat. We maken onze showrooms extra vaak schoon.


Wat vragen we van u?

• De voorschriften van RIVM te respecteren.
• Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze showroom.
• Onze showroom niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
• Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons te verzetten.

We hebben er alle begrip voor als u de komende weken liever niet naar uw geplande afspraak komt. Graag vragen we u dan om op tijd uw afspraak te annuleren. Dit kan telefonisch of per email.

 


Adresgegevens

Intura B.V.
Ampèrestraat 15
3861 NC Nijkerk
Nederland

Openingstijden: ma t/m vr 9.00u - 17.30u

Telefoonnummer: 033-2022082 
E-mail: [email protected]

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »