Professionals

Intura IGKIntura is een nieuw merk dakramen op de Nederlandse markt, met producten die zich reeds jaren bewezen hebben in veel Europese landen. De producten van Intura worden geproduceerd door OKPOL, al 20 jaar één van Europa’s grootste dakramenfabrikanten.

Breed assortiment met 10 jaar garantie

Intura biedt een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige dakramen en aanvullende producten. Kleine dakramen, Dakramen in hout en kunststof, platdakramen en alle benodigde accessoires. Intura biedt standaard 10 jaar garantie op haar dakramen, 20 jaar de beglazing* en 2 jaar garantie op de accessoires.
*uitgezonderd breukschade


Hoogwaardige producten

Intura producten worden geproduceerd volgens Europese normen en voldoen aan het Nederlands bouwbesluit. Intura ramen kennen twee typen frames; het energiebesparende ENEVI frame en het super energiebesparende en extra kwalitatieve INSYGNO frame. Intura werkt continue aan nieuwe innovaties op het gebied van design, energiebesparing en duurzaamheid.


Duurzaamheid

Intura Dakramen worden door OKPOL op een duurzame wijze vervaardigd en er wordt continue gewerkt aan het realiseren van een zo hoog mogelijke isolatiewaarde. Dit maakt Intura ramen geschikt voor toepassing in zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten waar de eisen met betrekking tot energiebesparing, milieu en geluidsisolatie steeds strenger worden. Zo maakt Intura een bewuste keuze om geen lood te gebruiken tussen gootstuk en dakpan, maar een innovatieve aluminium oplossing. Dit voorkomt vervuiling van de bodem via hemelwaterafvoer. Naast deze eigenschappen zijn alle houten dakramen bovendien voorzien van het FSC keurmerk, hetgeen betekent dat het gebruikte hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »