Intura lichtkoepel | vlak glas

Intura heeft een wereld aan keuze in lichtkoepels met vlak glas, beter bekend als platdakramen. Kies voor een vast model, elektrisch of handmatig te openen, beloopbaar glas of een luxe uitvoering met ledverlichting en/of switch glas. Vlakke lichtkoepels heeft Intura ondergebracht in twee series; de Intura PGX/PGC serie en de Intura LAMILUX serie die ook erg geschikt is voor maatwerk.

Intura platdakramen PGX/PGC serie | lichtkoepel vlak glas

Intura platdakramen PGX/PGC serie

De Intura PGX/PGC serie platdakramen kenmerkt zich door een elegant design, goede prijs en eenvoudige montage. Deze lichtkoepel met vlak glas is verkrijgbaar in 12 formaten en snel leverbaar. Kies voor een elektrisch te openen platdakraam, een vaste uitvoering, beloop glas, ledverlichting of switch glas. Zo breng je heerlijk daglicht in huis, op het werk of in een overdekte buitenplaats zoals een veranda.

Intura LAMILUX serie lichtkoepel vlak glas - platdakraam FE
Intura LAMILUX platdakramen FE

Een attractief design, een royale inval van daglicht, een perfecte warmte-isolatie en eenvoudige functies: het Intura LAMILUX CI-systeem platdakraam glaselement F combineert de hoge eisen aan het uiterlijk, de energiezuinigheid en het comfort van daglichtsystemen in de moderne en duurzame bouw.

Het grote voordeel van het daglichtelement met profiellijsten van aluminium (met mogelijkheid voor keuze RAL kleur) en echt glas is de veelzijdigheid in gebruik: de lichtelementen zijn geschikt voor woningen, kantoren en overheidsgebouwen en bovendien is er veel maatwerk mogelijk, zoals de keuze van het glas (triple/zonwerend/brandwerend), 3º afloop en de kleur van het frame.  

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »