LAMILUX in NederlandIntura is de nieuwe officiële distributiepartner in Nederland van Duitslands grootste daglichtproducent LAMILUX. Met de samenwerking breidt Intura haar assortiment innovatieve daglichtoplossingen voor platte en hellende daken verder uit. Met een hoogwaardig en duurzaam assortiment dakramen, platdakramen, lichtkoepels, lichtstraten en daglichtsystemen kan het bedrijf uit Hoevelaken iedere gewenste daglichtoplossing bieden.


Over LAMILUX Heinrich Strunz Group

Al bijna 60 jaar, produceert LAMILUX hoogwaardige daglichtproducten, vervaardigd van kunststof, glas en aluminium. Architecten, bouwkundigen, projectontwikkelaars en aannemers gebruiken LAMILUX-systemen in utiliteit-, industrie, kantoor en woningbouw. LAMILUX en Intura delen de missie om blijvend te innoveren met nieuwe daglichtproducten en hiermee een bijdrage te leveren aan duurzaam bouwen. Bekijk de internationale website van LAMILUX. Logo LAMILUX - Intura


Over Intura

Intura bouwt als importeur en distributeur op decennia lange ervaring van twee van Europa‘s meest geavanceerde daklichtproducenten. Intura biedt innovatieve daglichtoplossingen voor hellende en platte daken, zoals dakramen, daglichtsystemen en platdakramen voor woonhuizen, recreatievastgoed, kantoren en bedrijfsruimten. Minimaal de beste kwaliteit, dat een duurzame oplossing biedt voor een betere prijs! Dit is het dagelijkse motto waarmee Intura wil bijdragen aan een prettig klimaat onder de Nederlandse daken. Logo Intura


Projecten

Neem voor specifieke vragen of projecten direct contact met één van onze daglichtadviseurs via 033-2022082 of verkoop@intura.nl. Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvende kennismaking of een offerte.


Bekijk alvast onze brochures >

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »