Kies een kwalitatieve schuifpui voor jarenlang plezier

Intura kunststof schuifpui

Intura kunststof hefschuifpuien en kiepschuifpuien zijn een aanwinst voor iedere woning of appartement. Onze schuifpuien zorgen  voor een optimale isolatie en zijn onderhoudsarm. U hoeft ze alleen nog af en toe schoon te maken. Mooi afgewerkt en voelbaar hoogwaardige kwaliteit.

Intura kunststof hefschuifpuien
Intura kunststof hefschuifpuien met een HST profiel zijn een aanwinst voor iedere woning of appartement. Ze zorgen voor een hoge thermische isolatie en zijn onderhoudsarm. U hoeft ze alleen nog af en toe schoon te maken. Mooi afgewerkt en voelbaar hoogwaardige kwaliteit. Door volledige verstevigingen in de omtrek van het frame en de vleugel te maken is het mogelijk om grote afmetingen te creëren tot wel 5 meter breed en 251,7cm hoog. Het frame biedt de mogelijkheid om (triple) glas toe te passen met een dikte tot 44mm.

Intura kunststof hefschuifpui of schuifpui

Intura kunststof kiepschuifpuien

Intura kunststof kiepschuifpuien met het slanke 76AD profiel biedt absoluut wooncomfort in uw woning of appartement. Doordat de deur ook in kiepstand is te plaatsen, kunt u met deze schuifpui ook makkelijk en veilig ventileren. Het onderhoudsarme frame van deze kiep-schuifpui is eveneens leverbaar met triple beglazing voor een optimale isolatie. Mooi afgewerkt en voelbaar hoogwaardige kwaliteit. Het is mogelijk om grote afmetingen te creëren tot wel 310 cm breed en 240cm hoog. Het frame biedt de mogelijkheid om (triple) glas toe te passen met een dikte tot 44mm.

 

Projecten

Neem voor specifieke vragen of projecten direct contact met één van onze daglichtadviseurs via 033-2022082 of [email protected]. Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvende kennismaking of een offerte.

U kunt op afspraak ook onze showroom bezoeken.

 

Intura brochure download     Intura contact
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »