Intura kunststof buitendeuren, tuindeuren, balkondeuren en voordeuren

Intura kunststof deuren

Op zoek naar een kunststof buitendeur? Kies voor de duurzame kwaliteit van Intura. We denken graag met u mee voor de ideale kunststof voordeur, achterdeur, tuindeur, balkondeur of buitendeur. Uiteraard worden deze deuren vervaardigd met kwalitatieve profielen 76AD OPTI of 88MD PREMIUM. De naar buiten draaiende deuren worden vaak ingezet als achterdeur voor in woningen. Een voordeur draait juist vaak naar binnen

 

Kunststof balkondeuren

Een kunststof draaikiep deur voor het balkon kan zowel draaien als kiepen. Meestal wordt de kiepstand gebruikt voor extra ventilatie en wordt de balkondeur helemaal geopend voor extra frisse lucht of als uitgang. 


Kunststof tuindeuren

Kunststof tuindeuren creëren enorm veel licht in een woning. Naast de zijlichten op verschillende plekken, is het ook mogelijk ventilatieroosters toe te passen. Onze kunststof tuindeuren worden standaard geleverd met tweezijdig gelaagd glas HR++. Daarnaast kunt u uiteraard ook kiezen voor triple beglazing HR+++.

 

Kunststof voordeur

Zowel inbraakveilige- als geluidswerende deuren zijn te verkrijgen met aangepast beslag en eventueel in combinatie met een aluminium dorpel. Naast veiligheids- en of moderne sierbeglazingen zijn ook veel modellen van deurvullingen (panelen) mogelijk. Deze kunnen uitgevoerd worden in dezelfde kleur als de profielen.

Intura kunststof voordeur

Projecten

Neem voor specifieke vragen of projecten direct contact met één van onze daglichtadviseurs via 033-2022082 of [email protected]. Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvende kennismaking of een offerte.

U kunt op afspraak ook onze showroom bezoeken.

 

Intura brochure download     Intura contact
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »