Intura kozijnen met 76AD OPTI profiel

Intura kozijnen met 76AD OPTI profiel
Het door Intura gebruikte 76AD OPTI profiel voor kozijnen is een uniek, universeel systeem dat verkrijgbaar is in talloze variaties en kleuren. Met het 76-systeem van Kömmerling presenteert Intura een nieuw systeem voor kunststof ramen en deuren met een inbouwdiepte van 76 mm. Het biedt nieuwe ontwerpmogelijkheden om een duurzame leefomgeving te creëren voor opdrachtgevers die een nieuwe woning bouwen of renoveren.

Het ontwerp is zo geavanceerd dat allerlei soortige beglazing met modern isolerend glas mogelijk zijn, ook triple glas en dit met een slank profiel. De slanke profielen zorgen voor een optimale lichtinval. Bovendien biedt dit innovatieve systeem uitstekende resultaten op vlak van warmte- en geluidsisolatie en bescherming tegen inbraak.

Kiezen voor de toekomst
Als u vandaag voor een Intura kozijn met 76AD OPTI profiel kiest bij het bouwen of verbouwen van uw woning, neemt u een beslissing voor de toekomst. Energiebesparing, een tijdloze uitstraling en duurzame kwaliteit verhogen de waarde van uw woning en bieden volop leefcomfort.

Het Intura kozijn met 76AD OPTI profiel is een zogenaamd aanslagdichtingssysteem (AD). Dit succesvolle systeem behaalt uitstekende prestaties, het 76AD OPTI profiel behaalt in de standaarduitvoering al een isolatiewaarde tot 1,1 W/(m2K).

Technische voordelen

  • Geschikt voor Passief Huis volgens ift-richtlijn WA-15/2.
  • Uf waarde = 0,95 W/(m2K) in standaarduitvoering met staal.
  • Standaarduitvoering met stalen versterkingen voor maximale vleugelafmetingen.
  • Elegant ontwerp met mogelijkheid tot grote raampartijen.
  • Uitgebreide kleurkeuze.
  • Inbraakwerende ramen – Weerstandklasse RC2 (WK2).
  • Beglazing mogelijk tot 48 mm dikte.
  • Optimale geluidsisolatie tot 47 dB.
  • Een innovatief dichtingssysteem met een centrale middendichting.

 

Projecten

Neem voor specifieke vragen of projecten direct contact met één van onze daglichtadviseurs via 033-2022082 of [email protected]. Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvende kennismaking of een offerte.

U kunt op afspraak ook onze showroom bezoeken.

 

Intura brochure download     Intura contact
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »