Intura gaat naar de beurs! Bestel hier gratis kaarten en bezoek ons!

  • Geplaatst op
Intura gaat naar de beurs! Bestel hier gratis kaarten en bezoek ons!

Van 4 t/m 8 februari presenteert Intura haar mooiste daglichtoplossingen onder het platte en hellende dak tijdens de Bouwbeurs 2019 in Utrecht. Bezoek onze stand F083 in Hal 11.

Maak kennis met Intura: kwaliteit en innovatief

Tijdens de Bouwbeurs 2019 staat ons team van daglichtadviseurs voor je klaar om alles te vertellen over onze innovatieve daglichtoplossingen voor hellende en platte daken, zoals dakramen, lichtkoepels, lichtstraten, daglichtsystemen en platdakramen voor woonhuizen, recreatievastgoed, kantoren en bedrijfsruimten.
 

Samenwerken aan prettig klimaat onder het dak

Minimaal de beste kwaliteit, dat een duurzame oplossing biedt voor een betere prijs! Dit is het dagelijkse motto waarmee Intura samen haar partners in de bouw, wil bijdragen aan een prettig klimaat onder de Nederlandse daken.

Bestel gratis kaarten voor de Bouwbeurs 2019

Intura biedt haar relaties en geïnteresseerden in daglichtoplossingen de mogelijkheid voor het gratis bestellen van online kaarten voor de Bouwbeurs. Klik hier voor gratis kaarten van Intura voor de Bouwbeurs 2019 via de website van de Bouwbeurs 2019.


Gratis entreekaarten van Intura voor de Bouwbeurs 2019

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »